OM VESTERÅLEN BIL

Velkommen til vår flotte salgshall på Sortland. Adressen er Vesterålsgata 41, like ved Esso Havna og ligger like sør for Sortlandsbrua. Her får du se de nyeste modellene fra Nissan, Suzuki og Isuzu. Vi har et godt varebilutvalg.

Vi har alltid et godt utvalg og gode tilbud på brukte biler, og våre bruktbiler er alle NAF testet for din ekstra trygghet.
Ta kontakt med våre selgere for en prøvetur.

Bilutleie Vesterålen Bil AS er datterselskap av Vesterålen Bil AS og er Vesterålens representant for Hertz bilutleie. Du vil til enhver tid kunne leie bil hos oss, dersom du skulle ha slikt behov.

Vi har et nytt og moderne bil/bobil verksted med delelager som har godkjenning for kjøretøy opptil 7500 kg.

Vi har mottatt flere utmerkelser for beste Nissan forhandler i vår størrelse, og  vi har også en ettermarkedsmann som ble kåret til best service advisor på Nissan.

Vi er 18 ansatte i bedriften hvorav de fleste har lang fartstid i bransjen. og oppdateres jevnlig med kurs og kompetanseheving. Vi har også en lærling.

Vesterålen Bil AS er medlem av bilbransjeforbundet.

Steinar Stavøy er tidligere eier og startet firmaet i 1986. 
Vi hadde 25 års jubileum i 2011. Firmaet eies nå av Sønnen Hallgeir Stavøy som også er salgsleder. Steinar arbeider fremdeles for Vesterålen bil AS.

Daglig leder er Kine Ellingsen Stavøy.